Polo

Her er en av trendene jeg trodde jeg ble ferdig med som 12åring på 90tallet, men den gang ei! Celine har gitt pologenseren en renessanse denne sesongen, og jeg er mer en happy for å kaste meg på trenden!

Foto: Fashionactive

Forrige innlegg
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

9 kommentarer

 1. Det har vært mote i Frankrike en stund. For et år siden var butikkene propfulle av det !

  Svar
 2. Det Nye Rubi

   /  september 26, 2011

  Ingen tvil om at Paris virkelig er motens hovedstad!

  Svar
 3. Kari

   /  september 27, 2011

  Helt enig. Synes polo er kjmpefint. Det er rart hvordan andre feks Celine kan får en til å se lyset.

  Jeg lurte på om jeg kunne spørre deg om et lite fashionråd: Jeg har kjøpt meg en cape fra Gina Tricot som jeg ikke vet helt om jeg skal beholde eller ikke. Slik ser den ut: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_130516

  Jeg ikke så stor, 163 cm på strømpelesten så jeg er litt redd jeg skal forsvinne i den siden den er såpass vid. Har du en sånn? Jeg lurte på litt stylingtips til cape også? Kanskje dere kan lage en sak om cape på nettsiden?

  Har lurt på om jeg skal investere i en dyrere en siden det er et klassisk plagg men da må en være sikker på at en skal bruke den mye.

  Svar
  • Det Nye Rubi

    /  september 27, 2011

   Det kan du selvfølgelig:-) Og jeg er av de som elsker cape! Her ser du meg i min fra Stockholm fashionweek i februar (se bort ifra den forferdelige sveisen)http://www.styleclicker.net/2011/04/14/caramel-part-i-stockholm-kungstradgardsgatan/ Jeg liker kjempe godt den du har valgt og syns absolutt du skal gå for den! Über klassisk og sikkert en du vil bruke lenge! Jeg opplever ofte at man ser mer «kompakt» ut dersom capen er lukket hele veien. Hvis maden har en glippe får man en vertikal linje som virker forlengende. Men det skader jo ikke å ha to! Jeg har en svart og en beige! Jeg elsker cape til skinnyjeans, knelange blyantskjørt, og korte skjørt! Jeg syns også den fungerer til vide bukser, men føler selv at jeg «drukner» litt når jeg prøver det selv.

   Og her er Dree Heminway i kanskje det fineste capeantrekket jeg vet om.

   Svar
  • Det Nye Rubi

    /  september 27, 2011

   Se også på denne fra Zara! Råfin:-)

   Svar
 4. Kari

   /  september 28, 2011

  Hei igjen

  Tusen takk for tilbakemelding og gode tips. Det var veldig fint det antrekket ditt. Og helt enig. Jeg husker jeg så det antrekket til Clemence Poesy (er det ikke henne) i Det Nye en gang. Det var da jeg fikk lyst på cape. Men det blir liksom litt annerledes når en skal ta det på seg selv.

  Jeg håper det er ok at jeg spør om et stylingtips til. jeg har også kjøpt en bukse som jeg må overbevises om å beholde. Det er denne: http://bikbok.com/en/collection/Category/Trousers/ingrid_pants/

  Veldig fin når jeg har sett den i et antrekk i en blogg, men når jeg prøver den synes jeg liksom den poser seg litt helt opp mot linningen bak. Kanskje ikke alle kroppsfasonger kler denne like godt? Har du noen tips til hva som er fint å bruke inntil av overdeler og sko?

  Blir veldig glad for tilbakemelding.

  Kari

  Svar
  • Det Nye Rubi

    /  oktober 1, 2011

   Jo det er Clemence! Gøy at du så det i Det Nye, jeg var fullstendig obsessed med henne en periode! Nå er jeg det på Dree;-) Og Clemence! Man kommer liksom aldri over henne!

   Gulrotformet bukse er kjempe fint syns jeg! Men personlig har jeg sluttet å kjøpe de , for de blir hengende i skapet av en eller annen grunn. Syns ofte de krever pumps eller sandaler med høye hæler for fungere og ikke virke forkortende på bena. Du kan style de med hva som helst! Bluse, gjerne gå for ton-i-ton, grå bomullsgensere, eller gensere med høy hals (det skal jeg kjøpe i dag!).

   Jeg har valgt å gå for bukser med press som er litt enklere i snittet, noe mer ettersittende over rompa og uten folder foran. Basically en klassisk dressbukse som slutter over ankelen. Det fungerer veldig fint for meg, og bena forblir like lange som de er i virkeligheten! ;-) men når det er sagt så syns jeg du skal kjøpe buksen! Bruk den litt hjemme og bli vant til formen. Hvis du er en skinny-jeans jente er det ofte bare en vane-sak;-)

   Lykke til!

   Svar
 5. Kari

   /  oktober 3, 2011

  Hei

  Tusen takk for tilbakemelding. Trodde du ikke hadde sett kommentaren min eller ikke hadde tid å svare. Men tusen takk. Er ikke helt overbevist ennå, men får prøve litt tilbehør så får vi se. jeg er ialle fall ikke en pumps jente så hvis det er det som skal til tror jeg buksa må byttes ut.

  Kari

  Svar
  • Det Nye Rubi

    /  oktober 3, 2011

   Prøv ut litt forskjellig så får du fort en følelse av hva som funker og ikke! Ankelstøvletter som er smale i toppen er også et godt alternativ:-) Fortell meg gjerne hvordan det går Kari! Både med cape og bukse! mvh Rubi:-)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 • Jeg jobber som moteansvarlig i Det Nye og i tillegg til å jobbe med mote, blogger jeg om det også! Har du kommentarer tips, ros eller ris så send meg en mail på rubi.sorvik@egmonthm.no.
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 74 andre følgere

 • Rubi on Twitter

 • bloglovin
 • Kategorier

 • Arkiv

%d bloggere like this: