LESER OM…

meg selv. Noen ganger glemmer jeg at Det Nye sendes ut til hele Norge. Når vi sitter på kontoret og lager det, så føles det litt ut som om vi er en venninnegjeng som har scrapbooking som hobby! Vi skriver om det som interesserer oss, kultur, mote, makeup, hår, litt sporty greier, men det er ikke jeg så opptatt av, og mat, det er jeg glad i så lenge det ikke tar mer enn 20 min å lage, og binder det sammen og vips (Nå dro jeg på veeeeldig, det er overhooodet ikke vips, men detføles sånn ut når jeg plutselig finner magasinet i hyllene på Narvesen) så har vi laget et nummer av DETNYE. Det er alltid mangel på sider syns jeg, for det er alltid så mye jeg har lyst til å scrappe!

Jeg glemmer noen ganger at det ikke er jeg som er DetNyes eneste leser. Det minner Madeleine Dahl og Mari Midtstigen meg på hver gang en Balenciaga eller YSL finner veien til en av sidene. Men så er de ganske kule og sier «ok, da rubi, men ikke la det bli en vane!». Forøvrig syns jeg ikke det er noe stress for jeg ELKER H&M og Zara, og Mango sin kolleksjon for sommeren blir helt fantastisk! Så det er mye å velge i blant highstreet merker også!

Men så sitter jeg her en lørdag, og humrer mens jeg leser… om meg selv. Det er jo bare ironisk når jeg tenker på at flere enn meg leser det. Inspirasjon henter jeg derimot fra de flinke stylistene Anette von Osten og Sofia Storhaug som er med i samme sak! Vi forteller dere hvordan vi ville stylet Den lille sorte. Og vakre Helene S fra Team viser antrekkene vi har  satt sammen.

Dette og masse annet eyecandy og lesestoff får dere i Det Nye som er i hyllene nå!

Forrige innlegg
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Du är jättefin där Rubi!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 • Jeg jobber som moteansvarlig i Det Nye og i tillegg til å jobbe med mote, blogger jeg om det også! Har du kommentarer tips, ros eller ris så send meg en mail på rubi.sorvik@egmonthm.no.
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 74 andre følgere

 • Rubi on Twitter

 • bloglovin
 • Kategorier

 • Arkiv

%d bloggere like this: