LUNSJ MED BIK BOK

Her er et par snapshots fra Bik Bok-lunsjen vi var på i forrige uke! Har vært litt sen med å legge ut bilder. Men her ser dere noen av godbitene jeg fant i høstkolleksjonen!Ikke det fresheste bildet av meg, men la gå. Her står jeg med en av Bik Boks designere, dyktige Siri Findal . Hun forklarte at kolleksjonen blant annet var inspirert av Rihanna og Lana del Rey. Litt for enhver smak og mye falt i smak hos meg! Gleder meg til dette er i butikk!

Særlig var det mye fin strikk. Og jeg kan jo godt like at det er så mye Marant inspirert. (Og nå skyter jeg meg selv i foten. For jeg har holdt en tale eller to i det siste om hvor teit det er at folk «dropper» Marant inn i annenhver setning om klær de godt kan like. Jeje.. Marant marant marant marant mani…)

Forrige innlegg
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

4 kommentarer

 1. Sissel

   /  juni 17, 2012

  Hei! Idet siste DetNye er det ved to anledninger avbildet spisse boots fra Bikbok (svarte og Leopard) er disse ute i butikk nå, eller er det noe som kommer snart? Har sett etter dem , men finner ikke…

  Svar
  • Jeg har sett flere som har gått med de i det siste! Kan de muligens være utsolgt alt?? Håper ikke det da for din skyld! Lykke til!

   Svar
 2. Her var det mye stilig!! Når kommer alt i butikk?

  Svar
  • Litt usikker, men tror det allerede er i slutten av juli! Noen av disse flotte This is PR jentene som har Bik Bok pleier å være innom bloggen, så kanskje de kan henge seg på tråden her??? ;)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 • Jeg jobber som moteansvarlig i Det Nye og i tillegg til å jobbe med mote, blogger jeg om det også! Har du kommentarer tips, ros eller ris så send meg en mail på rubi.sorvik@egmonthm.no.
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 74 andre følgere

 • Rubi on Twitter

 • bloglovin
 • Kategorier

 • Arkiv

%d bloggere like this: